Tennis Base

Wij zijn team Tennis Base en net als jullie zijn wij gek op het tennisspel. Het geluid van een topspinbal die door de lucht vliegt, het kunnen kijken naar een vol tennispark en vooral de passie voor beweging is wat ons drijft.

Droom even met ons mee: een tennisclub met heel veel jeugd, die als ze willen 1,2 of 3 keer kunnen trainen, die kunnen ontspannen en genieten samen met hun vrienden op een van de vele clubactiviteiten, waar in de weekenden wordt genoten van de competitiewedstrijden, waar toernooiactiviteiten drukbezet zijn en waar volwassenen naast dat balletje slaan kunnen genieten van een drankje. Een levendige vereniging waar plek is voor iedereen en waar ieder individu (tennisser of niet) graag komt.

Dit komt natuurlijk niet vanzelf, hiervoor heb je mensen, faciliteiten, een visie en een plan voor nodig. Om verenigingen zo goed mogelijk bij te staan helpen we niet alleen met het verzorgen van trainingen, maar ook juist met die belangrijke randzaken. Want hoe mooi is het om op een vol park te komen, mensen te zien genieten van de sport en hun vereniging en dan te kunnen zeggen “Daar mochten wij ons steentje aan bijdragen”.

Voor nu ligt onze hoofdfocus op het verzorgen van prettige en leerzame tennislessen. Om nog meer te groeien zijn we tevens hard opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor Grootveld.

Klaar voor een nieuw seizoen
Zin om deze zomer je tennisspel te verbeteren of ben je benieuwd of tennis de nieuwe sport is voor jou? Dan zien we je graag terug op de tennisbaan.

CU@Court Team Tennis Base

Tennisbase

Competitie

Beter leren tennissen geeft meer plezier. Dat kun je ook bereiken door veel wedstrijden te spelen. Competitie spelen is hiervoor uitermate geschikt. Wedstrijden spelen is trouwens ook leuk vanwege de sfeer en gezelligheid naast de baan.

Daarom bieden wij, in samenwerking met de KNLTB, onze jeugdleden verschillende competities aan in zowel het voorjaar als het najaar.

large_2411_0

Inschrijven competitie

Wilt u zich inschrijven voor de competitie? Klik dan op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan.

Inschrijven competitie

Start-to-Tennis aanbieding

Wil je starten met tennis? We bieden kinderen 5 lessen aan voor 30 euro (dit zijn proeflessen, je hoeft nog geen lid te zijn). Klik op onderstaande button om naar het aanmeldformulier te gaan.

Aanmelden proeflessen

Informatie aanvragen

Wilt u overige informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op door op onderstaande button te klikken.

Contact opnemen

Onze activiteiten

Onze vereniging organiseert verschillende activiteiten voor onze jeugd gedurende het jaar.

KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie
Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Vier kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.

Kip-kuiken toernooi (jaarlijks in april)
Een leuke tennisavond voor jeugd en senioren. Zoek een maatje, bedenk een leuke teamnaam en ga samen voor een mooie prijs

Tennistraining (gedurende het hele jaar)
Je wil beter worden in tennis en zo meer plezier beleven? Het hele jaar door kun je je opgeven voor training, verzorgd door Tennis Base.

Winteractiviteit (kerstvakantie)
Onze jeugdcommissie organiseert elk jaar een verrassende activiteit voor de jeugd.

leenders.jpg
800x600px__0016_Janssen-Bouwen-en-Ontwikkelen.jpg
800x600px__0015_Bohaco.jpg
800x600px__0014_Jumbo.jpg
800x600px__0013_Sport-2000-De-Bruijn-Panningen.jpg
800x600px__0011_Bouten-Groep.jpg
wijnen.jpg
2wcf.jpg
dikker.jpg
800x600px__0018_Seacon-Logistics-BV.jpg
fysiohelden.jpg
crispy-concepts.jpg
800x600px__0010_Omsels-slaap-en-woonadviseur.jpg
800x600px__0008_Unisign.jpg
800x600px__0009_Sojoma-BV-Blokker.jpg
mr-mrs.jpg
800x600px__0005_Op-d_n-Berg.jpg
800x600px__0004_Laag-2.jpg