Tennis Base

Wij zijn team Tennis Base en net als jullie zijn wij gek op het tennisspel. Het geluid van een topspinbal die door de lucht vliegt, het kunnen kijken naar een vol tennispark en vooral de passie voor beweging is wat ons drijft.

Droom even met ons mee: een tennisclub met heel veel jeugd, die als ze willen 1,2 of 3 keer kunnen trainen, die kunnen ontspannen en genieten samen met hun vrienden op een van de vele clubactiviteiten, waar in de weekenden wordt genoten van de competitiewedstrijden, waar toernooiactiviteiten drukbezet zijn en waar volwassenen naast dat balletje slaan kunnen genieten van een pilsje, wijntje of wat fris. Een levendige vereniging waar plek is voor iedereen en waar ieder individu (tennisser of niet) graag komt.

Dit komt natuurlijk niet vanzelf, hiervoor heb je mensen, faciliteiten, een visie en een plan voor nodig. Om verenigingen zo goed mogelijk bij te staan helpen we niet alleen met het verzorgen van trainingen, maar ook juist met die belangrijke randzaken. Want hoe mooi is het om op een vol park te komen, mensen te zien genieten van de sport en hun vereniging en dan te kunnen zeggen “Daar mochten wij ons steentje aan bijdragen”.

Voor nu ligt onze hoofdfocus op het verzorgen van prettige en leerzame tennislessen. Om nog meer te groeien zijn we tevens hard opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor Grootveld.

Klaar voor een nieuw seizoen
Zin om deze zomer je tennisspel te verbeteren of ben je benieuwd of tennis de nieuwe sport is voor jou? Dan zien we je graag terug op de tennisbaan.

CU@Court Team Tennis Base

Tennisbase

Competitie

Als je beter tennist, beleef je er ook meer plezier aan. Dat kan je ook bereiken door  wedstrijden te spelen. Competitie spelen is hiervoor uitermate geschikt. Competitie spelen is trouwens ook gezellig!
Daarom bieden wij, in samenwerking met de KNLTB, onze leden verschillende competities aan in zowel het voorjaar als het najaar.

Inschrijven competitie

Start-to-Tennis aanbieding

Wil je starten met tennis? We bieden volwassenen 5 lessen aan voor 35 euro (dit zijn proeflessen, je hoeft nog geen lid te zijn). Klik op onderstaande button om naar het aanmeldformulier te gaan.

Aanmelden proeflessen

Onze activiteiten

Onze vereniging organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar;

Tennistraining (gedurende het hele jaar)
Je wil beter worden in tennis en zo meer plezier beleven? Het hele jaar door kun je je opgeven voor training, verzorgd door Tennis Base.

Senioren-tennis (elke maandag-, woensdag- en zondagochtend)
Druk bezochte ochtenden; verbaas je niet als er op alle zeven banen mensen staan te dubbelen. Ideale mix van bewegen en gezelligheid.

Cardio-tennis (verschillende keren per jaar)
Je wil jezelf wel eens testen en werken aan je conditie en techniek? Doe mee met deze zeer intensieve training op muziek, gegeven door onze trainer Maarten Vaessen.

Vrijwilligersdag (najaar)
Zonder onze vrijwilligers kunnen we niet bestaan! En dan is het niet meer dan normaal hier ook eens bij stil te staan en ze te bedanken met een uitstapje en lekker eten.

KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie (voorjaar/ najaar)
Op zoek naar wedstrijden in teamverband? Schrijf je in voor de verschillende KNLTB competities.

Lentetoernooi (open KNLTB toernooi) (week 11)
Een van de eerste toernooien van het jaar, perfect om het spelletje weer op te pakken of je voor te bereiden op de voorjaarscompetitie

Zomertoernooi (open KNLTB toernooi) (weekend wk 34)
Al meer dan 30 jaar organiseert onze vereniging dit zomertoernooi, sinds 2017 als een weekendtoernooi. Mooi om de zomer mee af te sluiten, of als voorbereiding op de najaarscompetitie.

Oliebollentoernooi

leenders.jpg
800x600px__0016_Janssen-Bouwen-en-Ontwikkelen.jpg
800x600px__0015_Bohaco.jpg
800x600px__0014_Jumbo.jpg
800x600px__0013_Sport-2000-De-Bruijn-Panningen.jpg
800x600px__0011_Bouten-Groep.jpg
wijnen.jpg
2wcf.jpg
dikker.jpg
800x600px__0018_Seacon-Logistics-BV.jpg
fysiohelden.jpg
crispy-concepts.jpg
800x600px__0010_Omsels-slaap-en-woonadviseur.jpg
800x600px__0008_Unisign.jpg
800x600px__0009_Sojoma-BV-Blokker.jpg
mr-mrs.jpg
800x600px__0005_Op-d_n-Berg.jpg
800x600px__0004_Laag-2.jpg